Bloedend Hart overwintert

nieuwe hartverwarmende liederen

Zolang het hart blijft bloeden, zolang is er leven. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Neen ze kunnen het niet laten, Frank en Joost zijn er terug. En neen, ze gaan niet opnieuw het Vlaamse land doorkruisen, ze gaan de boer niet op. Maar Bloedend Hart wil met warmte en heel veel liefde deze koele wintermaanden overleven. De groep, bekend van het levenslied-met-knipoog heeft winterse liederen bij elkaar geschreven, van onder de sneeuw gehaald. Bloedend Hart heeft het in deze voorstelling over eenzaamheid, over kinderverdriet, over kerstballen en kerstbomen. De klungelende mens wordt weer opgevoerd, soms zal hij jou doen lachen en een andere keer laat hij je misschien een traantje wegpinken.
De gekende Bloedend Hart-ingrediënten zullen niet ontbreken, ze vormen een warme sprei in deze kille wintermaanden. Kom je samen met hen verwarmen onder een donzig dekbed van ontroerende liederen in de tent op de Neerplaats.
De groep wordt uitgebreid met Mattie Archie op gitaar en Dieter Cailliau op piano.

Deze activiteit speelt zich af op 23 december 2018 omstreeks 18h
VVK €12   ADD €15

Kaarten zijn te verkrijgen bij leden van het feestcomité. Reservatie is eveneens mogelijk via info@westouter.be

  • Aangemaakt op .

Overdekte Kerstmarkt Westouter

Op zaterdag 22 december is er opnieuw Kerstmarkt in Westouter. Net zoals de topedities van vorige jaren mag het gieten zoveel als het wil, desnoods sneeuwt het oude wijven; want het is overdekt te doen. Voor de rest blijft alles hetzelfde: eten voor diegenen die honger hebben, drinken voor de dorstigen en speciallekes voor diegene die graag speciallekes hebben. De westouterse verenigingen liggen zoals elk jaar aan de basis van al dit goeds.

Je hoort het al, tis weer met alles erop en eraan. Hoe pak je het aan? Je verzamelt je ménage en je zakt tegen 18u af naar de platse voor de opening met vuurspektakel.

Organisatie van het feestcomité Westouter 

  • Aangemaakt op .